Happy Holiday

Happy Holiday


Address

Bulevardul Dacia, Bl.P2A, Et.P, Mioveni, 115400, Romania

Despre

Happy Holiday este unul din tour-operatorii cu experienţă pe piaţa serviciilor turistice, care şi-a câştigat prestigiul prin calitatea şi promptitudinea serviciilor, având în spate o echipă de adevăraţi profesionişti. Înfiinţată în anul 2000, ca societate cu răspundere limitată, Happy Holiday a devenit în cei 10 ani de activitate una dintre cele mai importante agenţii de turism tur-operatoare din România. Firma a investit nu numai în extinderea propriei sale reţele de agenţii de turism, ci şi într-o bună infrastructură de comunicare şi în pregătirea unei echipe tinere şi dinamice de specialişti. Compania Happy Holiday a avut o evoluţie ascendentă pe piaţa turistică.

Agenţia asigură efectuarea rapidă şi eficientă a tuturor operaţiunilor legate de pregătirea calătoriei sau evenimentului ales. Compania Happy Holiday îşi măreşte de la an la an numărul de clienţi, lucru datorat şi implementării noilor tehnologii, precum sistemul de rezervări on-line. Pentru a face rezervări on-line trebuie consultată mai întâi paginile cu ofertele afişate. Dacă sunteţi interesat de oferta din pagina respectivă faceti click pe butonul rezervare, dupa care urmaţi instrucţiunile de completare a formularului.

Fiind o agenţie tânără şi dinamică, îşi propune să ofere într-o manieră modernă şi profesionistă, servicii de transport şi turism. Happy Holiday promovează turismul de calitate care să raspundă necesităţilor şi exigenţelor clienţilor prin servicii la cele mai ridicate standarde internaţionale. Orientarea se face în permanenţă spre client.

Agenţia de turism are o atitudine flexibilă, preţuri all inclusive, ofertă diversificată pentru servicii turistice interne şi externe, individuale şi de grup, programe excelente, personalizate pentru circuitele individuale.

Alte sugestii

LUX TRAVEL

Agentie de turism

Impact Travel

Agentie de turism

Lux Travel

Agentie de turism

Mioveni Travel

Agentie de turism