Impact Travel

Impact Travel


Program

Închis
Vezi programul

Address

Bulevardul Dacia nr. 267, Bl. G1, Sc. D, Ap. 4, Parter, Mioveni 115400, Romania

Despre

Înființarea centrului turistic ALGINO în anul 2006 a avut scopul de a schimba viziunea asupra turismului prin valorificarea potențialului turistic local-județean-național, îmbunătățind calitatea serviciilor și perfecționarea continuă a angajaților.
Următorul obiectiv al centrului turistic ALGINO a fost acela de a deveni îndrumătorul dumneavoastră în alegerea unei călători. Acest lucru a fost posibil odată cu înființarea Agenției de Turism IMPACT TRAVEL, care să vă ofere produse turistice și servicii complete, sigure și de calitate!

Agenția de turism IMPACT TRAVEL se ghidează după respectul acordat clienților, și colaboratorilor, iar misiunea noastră este de a oferi turiștilor români și străini posibilitatea să descopere frumusețile naturii, mănăstirile rupestre, mărețele vârfuri montane și nenumaratele edificii culturale, lacuri și peisaje magnifice din județul nostru și din ROMANIA, cât și destinații impresionante din întreaga lume.

IMPACT TRAVEL vă pune la dispoziție un pachet complet de servicii: cazări oriunde în lume, bilete de avion, bilete de autocar, bilete de tren, vacanțe sejururi-circuite, excursii, tabere, banchete, croaziere, turism de afaceri, turism balnear, turism de aventură, cicloturism, turism ecvestru, turism pentru relaxare și odihnă, turism de sezon, ecoturism, turism medical, turism educațional, turism creativ și sportiv la cele mai mici tarife garantat.

De asemenea, ALGINO TURISM CENTER poate deveni alegerea dumneavoastră numarul 1 și în alte domenii, întrucât prestăm și alte activități în turism:
– hărți turistice și vederi ale județului Argeș
– organizăm cursuri de formare profesională: cursuri de administrator de pensiune, manager in turism
– târguri de turism
– consultanță: de la obținerea de fonduri europene, potențialul zonal, clasificare unităţi de cazare și promovare
– creare de website-uri, promovare online și materiale: pliante, cataloage, flyere, bannere
– colaborări cu parteneri externi privind creşterea potențialului turistic al ARGEȘULUI și al ROMANIEI.

Alte sugestii

LUX TRAVEL

Agentie de turism

Happy Holiday

Agentie de turism

Lux Travel

Agentie de turism

Mioveni Travel

Agentie de turism