Evenimentele primăverii în Mioveni

Evenimentele primăverii în Mioveni


Concert Maria Constantin

MARIA CONSTANTIN - în spectacol la MIOVENI
Consiliul Local, Primăria Orașului și Centrul Cultural Mioveni, vă invită la evenimentul ”Sărbătoarea Muncii, Primăverii și Bucuriei”, organizat în perioada 28 - 29 Aprilie, pe platoul din Zona de Picnic Făget.
Într-o atmosferă de serbare câmpenească, la marginea pădurii verzi, organizatorii v-au pregătit spectacole folclorice cu artiști cunoscuți și taraf, dar și multe alte surprize, atmosfera de sărbătoare fiind completată de prezența meșterilor populari, a producătorilor locali și comercianților de produse agro-alimentare.
Spectacolele vor începe de la ora 17.00 și vor continua până seara tarziu.
Punctul culminat al acestui eveniment îl va reprezenta concertul de muzică folclorică, susținut în seara de duminică, 29 Aprilie, de îndrăgita solistă Maria Constantin.

Vezi Eveniment

Sărbătoarea Muncii, Primăverii și Bucuriei

Consiliul Local, Primăria Orașului și Centrul Cultural Mioveni, vă invită la ”Sărbătoarea Muncii, Primăverii și Bucuriei”, în perioada 28 - 29 Aprilie a.c, pe platoul Făget – punctul Izvorul Tămăduirii și pe data de 2 Mai în Centrul Civic al Orașului.
Organizatorii v-au pregătit pe platoul de la Făget, spectacole folclorice, dar și multe alte surprize, atmosfera de sărbătoare fiind completată de prezența meșterilor populari, a producătorilor și comercianților. Spectacolele vor începe de la ora 17.00 și vor continua până seara tarziu. În seara de duminică, 29 Aprilie, cei prezenți se vor putea delecta cu melodiile unui îndragit artist de muzică populară.
Pe data de 2 Mai vom sărbatori împreună ”Ziua Mondială a Tineretului”, care se va desfășura în două locații, începând cu ora 10.00 - pe platoul Făget, unde va avea loc ”Crosul Centenarului”, iar de la ora 11.00 în Centrul Civic, cei prezenți vor asista la mai multe activități interesante, ziua încheindu-se cu un spectacol aniversar.

Vezi Eveniment

16 aprilie - Teatru: ”Chirița în carnaval”

Luni 16 aprilie , ora 19 00, mari actori ai teatrului romanesc vor urca pe scena "Casei de cultură din Mioveni ! Rodica Popescu Bitanescu, Anca Sigartau, Manuela Cara și Marius Bodochi vor juca piesa "Chirița în carnaval" după Vasile Alecsandri. Chirița, Barzoi, Gulita,Luluta, Safta, Domnul Șarl....., corupția, snobismul, incultura, parvenitismul..., toate metehnele societății românești de veac XIX, și nu numai - sunt "aduse la judecata "publicului prin geniala scriitură a lui Vasile Alecsandri, prin interpretarea spumoasă a unor actori excepționali și prin viziunea artistică magistrală a Maestrului Marius Bodochi.

Vezi eveniment

1 mai - Sărbătoarea Primăverii, Muncii și Bucuriei

Spectacol Folcloric în Zona de Picnic din cartierul Făget și serbare câmpenească, expoziție cu vânzare de produse agro-alimentare și obiecte de artizanat tradiționale. Perioada 28-29 aprilie.

Vezi eveniment

5 aprilie - "Încondeiatul de ouă" - Sfintele Paști

Cunoașterea semnificației Paștelui, Încondeierea de ouă, Expoziție de creații al elevilor

Vezi eveniment

Olimpida Naţională la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”- Domeniul Mecanică

De astăzi până pe 6 aprilie, în orașul Mioveni se va desfășura Olimpida Naţională la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”- Domeniul Mecanică, la care vor participa peste 100 de elevi din clasele IX - XII și profesori.
Festivitatea de deschidere va avea loc luni, 2 aprilie, ora 18.00, în sala mare a Centrului Cultural Mioveni.
Proba scrisă se va desfășura marți, 3 aprilie, iar proba practică joi, 5 aprilie la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.
Premierea olimpicilor va avea loc în data de joi, 5 aprilie, la Centrul Cultural Mioveni, de la ora 18.00.
Organizatorii evenimentului sunt Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Consiliul Județean Argeș, Primăria orașului Mioveni și Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.

Vezi Eveniment

26 martie - Spectacol și simpozion aniversar cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România

Simpozion cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Vor avea loc și un concurs de desene și unul de eseuri.

Invitați speciali: Paul Ananie, Gabriel Dumitru, Nicu Mâță
Spectacol aniversar Centenar - Unirea Basarabiei cu România, participă formațiile: Doina Bascovului și Doina Cârcinovului.

Vezi eveniment

Alte sugestii

Programul "Bebelușul"
Unitățile de cazare care acceptă vouchere de vacanță
Top 5 obiective turistice în Mioveni
Prezentare oraș
Cum ajungi în Mioveni?